Aktiviteter

3011
Medlemsarrangementet er A F L Y S T

Inklusion i Folkeskolen

Vi har indset, at en dansk fodboldlandskamp øjensynligt er vigtigere end skolens inklusionsdagsorden 😉, eller måske snarere at lærerkalenderen er så rigeligt fyldt i november, at der ikke er plads til mere.

Vi har fået så forholdsvist få tilmeldinger til vores inklusionsarrangement på onsdag, at vi vælger at udskyde det, fordi det er simpelthen for ærgerligt, hvis så mange skal gå glip af det.

Vi skal have aftalt en ny dato med vores oplægsholder, og derefter vil der komme en ny invitation ud.

Vi ses i forsommeren.

 

Onsdag den 30.11.22 kl. 17-19.30 "Inklusion i folkeskolen"  

Medlemsarrangementet foregår i Morten Børup skolens aula. (Møllegade 45, 8660  Skanderborg) Bemærk, at der også kan parkeres i den store skolegård bagved skolen (indkørsel fra Morten Børupsvej)

Vi er så heldige at Lotte Hedegaard Sørensen DPU* vil holde et oplæg (med debatspørgsmål) for os om det, der fylder overalt: folkeskolens store/svære inklusionsopgave. 

Forplejning

Der er vand og frugt ved ankomsten. Vi er desuden væreter ved et "stående taffel" ogb et enklet glas, inden I bliver sendt hjem. 

Tilmelding

Direkte til vores sekretær Jeanette Lynge på jlh@dlf.org senest mandag den 28.11 kl. 10.00. I må gerne lave en fælles tilmelding pr. arbejdsplads. 

 

* Lotte Hedegaard Sørensen, DPU, forsker i "Lærerfaglighed, læreruddannelse og lærerfaglig udvikling" med særlig interesse for inklusion. Lotte har flere interessasnte udgivelser bag sig. Hør fx Lotte tale om inklusion her